ini
logo

Instal·lacions Enrique Dalmau SL durant quatre generacions s'ha creat un lloc en el mercat dels serveis especialitzant-se en instal·lacions i manteniment d'edificis, oficines i locals comercials.

 Té l'origen el 25 d'agost de 1884 quan la Sra. Julieta Torrents i Feliu, propietària d'una llauneria al carrer Villarroel 108 baixos de Barcelona, cedeix el negoci a Pedro Dalmau i Curto passant a dir-se “Hojalatería Pedro Dalmau”, reorientant-la en els camp de l'electricitat, l'aigua i el gas.

El 28 de Desembre de 1921, la Sra. María Carbonell i Preses, rep en herència la “Hojalatería Pedro Dalmau” lliurant la seva gestió al seu fill José Dalmau i Carbonell . Sota aquesta administració va passar a dir-se “Vídua de Pedro Dalmau”.

El 15 d'agost de 1995 mor José Dalmau i Carbonell, i s'encomana l'administració a Enrique Dalmau i Lluna (nét de Maria Carbonell i Preses).

En data 6 de Novembre de 1965, María Carbonell i Tomás cedeix al seu nét Enrique Dalmau i Lluna tots els drets del negoci “Vídua de Pedro Dalmau”. Constituint-se el dia 10 de Novembre de 1965 en “Enrique Dalmau”. 

En data 23 de Gener de 1980 aquesta empresa “Enrique Dalmau” es converteix en “Instal·lacions Enrique Dalmau SA” transformant-se el 25 de gener de 1991 en l'actual “Instal·lacions Enrique Dalmau SL” , sempre sota l'administració d'Enrique Dalmau i Lluna.

El 31 de Desembre de 1991 es produeix la jubilació d'Enrique Dalmau i Lluna passant a gestionar l'empresa Enrique Dalmau i Soler.

historia

 Amb el pas dels anys l'empresa s'ha afermat al mercat i s'ha adaptat als nous temps. Actualment, “Instal·lacions Enrique Dalmau SL” s'ha especialitzat en les instal·lacions i manteniment d'edificis, oficines i locals comercials, sense oblidar als seus clients de sempre, els domicilis particulars i les Comunitats de Propietaris.
El creixement d'aquesta empresa va obligar l'any 1998 a abandonar el local que ocupava des de 1884 al carrer Villarroel 108, per instal·lar-se a Consell de Cent 213.

Des de 1884, generació rere generació, estem realitzant i cuidant les seves instal·lacions.

.hoja